ماههاست که از بند زنان زندان اوین و بیست و چهار زندان دیگر صدای «نه به اعدام» میآید. در پی اجرای روزافزون احکام اعدام در ایران در دو سال گذشته و اعدام بیش از ۲۵۰ نفر از زمان روی کار آمدن حکومت جدید، روزی نیست که شاهد اعدام بطور متوسط پنج نفر در ایران نباشیم.
*مردم ایران* :
با حضور در تجمعات اعتراضی و رساندن صدای خود، به جهانیان نشان دهید که ما خواستار پایان دادن به اعدامها و رعایت حقوق بشر در ایران هستیم. همبستگی و همراهی شما نیروی بزرگی در این مسیر است.
*سازمانهای حقوق بشری* :
ما از سازمانهای حقوق بشری داخلی و بینالمللی مانند عفو بینالملل، دیدهبان حقوق بشر و شورای حقوق بشر سازمان ملل درخواست داریم با پیگیری مستمر وضعیت زندانیان در ایران، فشار بر حکومت اسلامی را برای توقف احکام اعدام افزایش دهند.
*دولتهای جهان و سازمانهای بینالمللی:*
ما از دولتهای مختلف و نهادهای بینالمللی میخواهیم تا با استفاده از تمام ابزارهای دیپلماتیک و حقوقی، جمهوری اسلامی را تحت فشار بگذارند و مانع از قتل عمد دولتی توسط این حکومت شوند. بعد از قتل جمشید شارمهد، شهروند آلمانی-امریکایی، بستن سه کنسولگری در آلمان یک قدم مثبت در جهت نشان دادن واکنش به اعدامها بود.
*رسانهها و خبرنگاران* :
ما از رسانهها و خبرنگاران داخلی و خارجی میخواهیم که با پوشش گسترده وضعیت اعدامها و نقض حقوق بشر در ایران، افکار عمومی را نسبت به این وضعیت آگاه و حساس سازند.
*هموطنهای ایرانی خارج از کشور:*
ما از همه ایرانیان در خارج کشور میخواهیم که با برگزاری میتینگ و تظاهرات و ارتباط گرفتن با نمایندگان دولتها و پارلمانها، زمینه را برای اعمال فشار به حکومت اسلامی فراهمتر کنند.
*برای نجات وریشه مرادی* ، پخشان عزیزی و همه محکومین به اعدام، فراخوان ما برگزاری تظاهرات همزمان در دهها شهر جهان است. امیدواریم روز بیست و پنجم نوامبر، روز جهانی اعتراض به خشونت علیه زنان، روزی باشد که در دهها شهر دنیا به خیابان رفته و فریاد متحدانه «نه به اعدام» سر دهیم.
در پایان، ما به عنوان جمعی از دادخواهان و فعالان، مخالف هرگونه سرکوب و خشونت دولتی علیه مردم هستیم و باور داریم که تنها از طریق عدالت، برابری و احترام به حقوق انسانی میتوان به جامعهای عادلانه و صلحآمیز دست یافت.