روزنامه جمهوری اسلامی در سرمقاله امروز (سه شنبه) خود با عنوان تنها قرنطینه کامل میسر است، نوشت: بیایید این بار، مسئولانهتر به داد مردم برسیم، در غیراینصورت باید منتظر قربانی شدن دسته جمعی ِ مردم از پیر و جوان و زن و مرد و کودک باشیم.
در این مقاله آمده است: همه ما می دانیم که در شرایط کنونی امکانات بیمارستانی، جوابگوی تعداد روزافزون بیماران نیست. تعداد پزشکان و پرستاران و سایر کادرهای درمانی و بهداشتی مراکز درمانی کشور نیز محدود است و از این نظر نیز احتمال بروز مشکلات جدی دیگر هم وجود دارد.
این روزنامه در ادامه نوشته که متاسفانه، مجموعه مدیریتی کشور شامل قوای سهگانه و سایر دستگاهها، منسجم نیستند و هر کسی ساز خودش را میزند و عدهای از آنها به جای پرداختن به مسائل اصلی کشور، به حاشیهسازی مشغولند.
این منبع نوشت: عدهای نیز همزمان با تاکید ستاد ملی مقابله با کرونا بر ممنوعیت تجمعات، سخن از تعطیلبردار نبودن عزاداریهای محرم به میان میآورند و ناآگاهانه دین را در برابر جان مردم قرار میدهند!
این مقاله میافزاید: شما کمک کنید با انجام قرنطینه کامل، کرونا مهار شود، آنوقت عزاداریها را هم با خیال راحت برگزار کنید، ولی هنگامی که کرونا هر روز جان بیش از ۲۰۰ نفر را میگیرد، این اصرار شما مفهومی غیر از ضدیت با سلامت مردم ندارد.
مُلاکرونا مسئول وضع کنونیست
ماشین مرگ کرونا در ایران با فرمان خامنهای و امامان جمعه اش پیش میرود. به نوشته یک روزنامه داخلی (آرمان)، آمار تعداد روزانه مبتلایان همان نیست که اعلام میشود
روزنامه جمهوری اسلامی نوشته است: هرچند تلاش میشود بیتفاوت شدن مردم نسبت به کرونا و به نوعی عادی پنداشته شدن آن، عامل اصلی شیوع مجدد و خارج شدن آن از کنترل نشان داده شود، ولی واقعیت اینست که این، عامل اصلی نیست. مردم، در فروردینماه نشان دادند که آماده همکاری هستند و برای مهار کردن کامل کرونا از هیچ تلاشی دریغ نخواهند ورزید. به همین دلیل، عامل اصلی پدید آمدن وضعیت کنونی را باید در جای دیگری جستجو کرد.
این منبع افزود: واقعیت اینست که محدودیتهای کرونائی فقط اقتصادی نبودند که دولت به دلیل ملاحظات اقتصادی و معیشتی ناچار باشد آنها را بردارد. متاسفانه با محدودیتهای اجتماعی، مذهبی و سایر محدودیتهای وضع شده نیز با مسامحه رفتار شده است. وزارت بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا در بسیاری موارد مخالف رفع این قبیل محدودیتها بودند، ولی در برابر فشارها عقبنشینی کردند. بعضی مناسبتهای ماه رمضان، برگزاری نمازهای جمعه، بازگشائی مساجد و کوتاه آمدن در برابر انباشتن مسافر در هواپیماها و… از مواردی هستند که دولت و ستاد مقابله با کرونا درباره آنها با تعارف برخورد کرد.
این روزنامه نوشت: امروز اگر تعداد جانباختگان کرونائی در کشورمان به بالاترین رقم ۵ ماه گذشته رسیده، نتیجه این برخوردهای تعارفی با کروناست. حضرات هنوز هم با نمازجمعه و اماکن مذهبی تعارف دارند.
source https://www.azadegy.de/?p=20234
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر